NOVO!!!

MASAŽE:

 • Refleksna masaža


 • Intuitivna masaža / Poezija dotika Intuitivno sledenje potrebi telesa.Terapevtska, močna in globoka masaža, predvsem pa ritmična s prelivajočimi se gibi, ki globoko sproščajo.
40 min/hrbet, obraz/25 eur
70 min/noge, hrbet , obraz/40 eur
90 min/celo telo/50 eur


 • Obred / kombinacija zvočne terapije s pojočimi skledami in zvončki ter intuitivne masaže. Obred se izvaja predano, zanj si vzamemo čas. Je potovanje v svoje notranje polje, skozi sprošcanje telesa, uma in duha s poezijo dotika in zvoka.
70 min/40 eur


 • Dotik poezije / masažni obred s kanaliziranim sporočilom govorjenim v poeziji. Intuitivna, nežna masaža, s pritiski na določenih točkah, s predhodnim pogovorom o željeni temi, ki jo med celotno masažo pripovedujem v poeziji in jo tako integriram v bitje osebe, ki prjema masažo.                                                                                        
70 min/celo telo/40 eur


 • Gong zvočna kopel je meditacijsko sprostitvena tehnika s pomočjo vibracij zvoka. Pomaga pri umirjanju uma in sproščanju telesa. Pri zvočni kopeli uporabljamo različne inštrumente. Gong je med najmočnejšimi zvočnimi orodji z največjim razponom tonov in vibracij, ki delujejo direktno na celoten psihofizični ustroj. Množice zvokov, tonov v različnih kombinacijah in jakostih se doživlja, kot zvočna masaža, ki nas celotno preplavi. Zvočna kopel globoko zvenečega tibetanskega gonga, ostalih meditativnih glasbil in Špelinega vokala je posebno doživetje. Prinaša globjo sprostitev, transformacije, lahko se pojavijo uvidi, je pot samoraziskovanja, vzpostavi se notranji mir. Prepustitev zvočni kopeli je enostavna za vsakogar, saj vibracije meditativnih glasbil in petja enostavno preplavijo telo, notranji svet občutkov. Doživljanje se kot bi se kopali v mogočnih prelivajočih se tokovih zvoka. Po gong kopeli se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže. Izkušnja je vsakič edinstvena. Je močno antistresno orodje. Notranja tišina, mir, ki sta dosežena, sevata skozi telo, um in srce. To je stanje, ki se ga v življenju učimo dosegati in v njem bivati.
1h/ od 1-3 os./40 eur, od 4. os. dalje/10 eur na os.


 • Svetlobni krogVodena meditacija. Priprava fizičnega telesa, vzpostavitev pretočnosti, umirjanje. Skupaj peljemo pozornost iz področja uma v področje srca, ki v človeškem telesu oddaja najvišjo in tudi najmočnejšo frekvenco. Vzpostavitev povezanosti v ustvarjenem krogu svetlobe. Priklic in združitev kozmičnega moškega in ženskega principa, kar udejani odziv v zunanjem svetu posameznika. Skupaj smo močnejši, kot posamezno in skupna ustvarjena energija svetlobnega kroga podpre vsakega posameznika za njegovo najvišje dobro.
  Priporočljivo, da se izvaja skupaj z gong kopeljo.

40 min/9 eur


 • Zen Tarot je vpogled v dano situacijo tukaj in zdaj. Vpogled v odnos do situacije, priložnosti za spoznanje oz.
  opuščanje starih principov doživljanja, reagiraja, ki ne služijo več, nam, novemu človeku. Vpogled v razrešitev in kaj je naslednji korak. Z uporabo Osho zen tarot in Angelskih terapevtskih kart.
vpogled 40 min/25 eur